Antalya'da fuhşa aracılık ettikleri iddia edilen kişilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Antalya, İstanbul ve Muğla'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, toplamda 8 şüpheli gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 6 şüpheli Antalya'da, 1 şüpheli İstanbul'da ve 1 şüpheli ise Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı. İstanbul'da ele geçirilen şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde bulunduğu da bildirildi.
Gözaltına alınan 6 şüpheli, Adli Tıp Kurumu'ndaki tetkiklerinin ardından Antalya Adliyesi'ne götürüldü. Bu kişiler, savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı ve tutuklandılar. İstanbul ve Muğla'da yakalanan diğer 2 şüphelinin ise Antalya'ya getirilerek yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Bu operasyonun, geçtiğimiz günlerde tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe G.'ye yönelik yürütülen soruşturmanın bir devamı niteliğinde olduğu ifade edildi. İddialara göre, güzellik yarışması adı altında gayriresmi organizasyonlar düzenlenerek fuhşa aracılık yapıldığı, bu organizasyonları düzenleyen kişinin ise Tuğçe G. olduğu belirtildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.