Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt'ta Yapılan Uygulamalarda 39 Aranan Şahıs Ele Geçirildi

Malatya'da huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen polis uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 39 şahıs yakalandı ve çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi.

25 Eylül 2026 Cuma, 20:11
Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt'ta Yapılan Uygulamalarda 39 Aranan Şahıs Ele Geçirildi
-

Malatya'da, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 20-24 Eylül tarihleri arasında kent genelinde huzur uygulamaları gerçekleştirdi. Bu süreçte yapılan kontrollerde, 252 adet sentetik ecza hapı, 39 gram sentetik kannabinoid, 8 gram metamfetamin, 3 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız yivsiz tüfek, 3 kurusıkı tabanca, 2 havalı tüfek, 4 kesici alet ve 58 fişek ele geçirildi.

Ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 39 şahıs uygulama sırasında yakalandı. Bu kişilerden 17'sinin üzerinde ayrıca suç unsurları bulunduğu belirlendi ve bu şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Uygulama, Malatya'nın genel güvenliğini artırmayı hedefleyen bir dizi çalışmanın parçası olarak gerçekleştirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
27 Aralık ,Tarsus Haberleri ,Tarsus Haber ,Hava Durumu
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
İstanbul'da CHP İl Başkanlığı Davasında Sanık Poyraz Açıklamalarda Bulundu
İstanbul'da Oynanan Maçta A Milli Takım 3-1 Yenildi
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı.
Gaziantep Şahinbey'de Araçta Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti
Ankara'da İçişleri Bakanı Çiftçi'nin başkanlığında asayiş toplantısı yapıldı, suçla mücadelede yeni hedefler belirlenecek.
Gaziantep Şahinbey'de Araç İçinde Şahsın Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetmesi
İstanbul'da Hakem Emre Kargın, Ferhat Gündoğdu ve bir gazeteciye suç duyurusunda bulundu.
Kahramanmaraş Onikişubat'ta Yıldırım Düşmesi Sebebiyle 20 Keçi Telef Oldu
Ataşehir'de Gerçekleşen Rüşvet Soruşturmasında Başkan Vekili Güneş Tutuklandı
Amasya Merzifon ve Suluova'da Üretim Durdu, 294 Madenci İşsiz Kaldı